Leerjaar 3-8

De ouders van de groepen 3-8 worden via de groepsleerkrachten per Whats app en email voorzien van de leerstof.

Speciaal voor Groep 3:

Vanaf vandaag vindt u online basislessen Veilig leren lezen op www.zwijsen.nl/thuislessen. De eerste lessen van kern 8 staan online, in de komende dagen wordt dit verder aangevuld tot en met kern 9.

Muiswerk

De leerlingen kunnen gaan naar MUISWERK. (groep 4-8). Alle leerlingen hebben daarvan een inlog. De leerkrachten mailen deze inlog door aan de ouders. De leerkracht zet de opdracht klaar. Zodra de leerling inlogt staat de opdracht klaar en kan de leerling aan de slag.
Meer weten over muiswerk? De handleiding voor ouders: Klik hier!

Rekentuin (groep 3-8)

De leerlingen kunnen met hun eigen inlognaam inloggen en werken binnen rekentuin. De leerkrachten hebben de inlog-gegevens. Deze zijn ook bij de leerlingen bekend. Maar mocht het niet lukken kunt u deze terug vinden in de email van de leerkracht of opvragen.

Taalzee (groep 3-8)

De leerlingen kunnen met hun eigen inlognaam inloggen en werken binnen rekentuin. De leerkrachten hebben de inlog-gegevens. Deze zijn ook bij de leerlingen bekend. Maar mocht het niet lukken kunt u deze terug vinden in de email van de leerkracht of opvragen.

Squla (groep 3-8)

Via SQULA kunnen de leerlingen verschillende opdrachten doen. De leerkrachten hebben de inlog-gegevens. Deze zijn ook bij de leerlingen bekend. Maar mocht het niet lukken kunt u deze terug vinden in de email van de leerkracht of opvragen.

Spellingoefenen

Voor de groepen 7-8 staan er in www.spellingoefenen.nl taken klaar om te maken. De kinderen kunnen hier inloggen bij het tabblad klas. Inloggegevens weten de leerlingen zelf. De taken worden door de leerkracht verstrekt. Via de mail wordt u op de hoogte gehouden van het werk.

Schoolwerk

De kinderen van groep 4-8 hebben een app Schoolwerk op hun iPad staan. Leerkrachten kunnen hierin werk klaar zetten die de kinderen kunnen verwerken. Op het moment dat er werk klaar staat wordt dit doorgegeven door de leerkracht.

Team Talento

School is méér dan een plek waar kinderen rekenen en taal leren. We willen ook dat ze hun creatieve talenten ontdekken en ontwikkelen. Daarom zijn expressie-vakken als muziek, handvaardigheid, tekenen, drama en dans ook belangrijk. Nu kun je deze gebieden thuis ook bekijken via Team Talento.

Gynzy

Gynzy is een digitale verwerking en adaptieve leeromgeving voor basisschoolleerlingen. Met de software van Gynzy kunnen onze leerlingen op hun eigen niveau aan de slag met de voor hen juiste leerdoelen. Van leerjaar 3 t/m 8, verspreid over meerdere vakken.

Logo_Gynzy

RekentuinTaalzee en Words&Birds biedt oefenstof op maat, herhaling waar nodig en uitdaging waar mogelijk, met deze  online oefenprogramma’s . De leerlingen oefenen spelenderwijs rekenen, taal en Engels altijd en automatisch op hun eigen niveau. Zonder instellingen vooraf direct aan de slag en dus ook thuis inzetbaar.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje!